Tarieven

Henriëtte Lurvink-van Ogtrop

Mijn coachinggesprekken en behandelingen duren minimaal 1 uur en maximaal 2 uur en duren gemiddeld 1,5 uur.
Ik bereken voor al mijn behandelingen hetzelfde, namelijk mijn uur tarief. Mijn standaard uurtarief is EUR 80,-* , dus dit komt gemiddeld
neer op EUR 120,- per sessie.

Medisch coachen
Bij medisch coachen is het intake gesprek gratis, om de hele situatie te kunnen overzien, en een plan van aanpak te bespreken. Dit zijn
meestal langere trajecten, waarbij we elkaar 1x per 1 á 2 weken zien, en afhankelijk van de ziekte kan het variëren van 4 sessies tot soms een jaar. Gezien de lengte van het traject, bespreken we dan een “kortingspakket” af, bijvoorbeeld 5 ritten kaart van EUR 500,-.

Natuur coachen
Bij natuur coachen draait het vaak om een specifieke levensvraag, die vaak na 2 tot 3 sessies zijn uitgewerkt.

Aura | Chakra readings
Het aura-chakra readen noem ik ook wel je energetische “APK”, puur kijken hoe je energie huishouding er op dat moment bij staat, en meestal vinden mijn cliënten het fijn dit 1 x per jaar te doen.

Aura-soma reading
Een aura-soma reading draait vaak om inzicht te krijgen in je levensdoel, “soulpurpuse” en tegen welke blokkades je oploopt. De keuzes van energetische flesjes geven in één sessie vaak genoeg inzicht.

Familie opstellingen
Familie opstellingen vragen meestal om minimaal 2 sessies, waarbij eerst het systeem waarin je je momenteel bevindt wordt opgesteld en vervolgens aandacht wordt besteed aan het systeem van herkomst (je ouderlijk gezin).

Meditatie en ademhaling
Meditatie en ademhaling sessies zijn vaak voor mensen in stress situaties en kunnen per keer afgesproken worden.​
We streven er natuurlijk naar, bij alle behandelingen een doel te stellen, deze te bereiken, en het streven iedereen “heel” af te mogen leveren!

Voorbereiding en uitwerking
Tijd voor voorbereiding/uitwerking neem ik niet in rekening.
Een goede “energie-uitwisseling” is belangrijk. Ik wil er ook graag zijn voor mensen die mij niet kunnen betalen, zoals studenten of andere redenen, dus een “studentenkorting” is altijd bespreekbaar. (doordat mijn kinderen van die leeftijd zijn, voel ik veel affiniteit met deze groep!)

Ook een leuke manier van bijdrage is, door een nieuwe (wel vol betalende) client bij me aan te brengen. We komen er altijd wel uit.

Mijn dank is groot dat jullie met mij “in zee” willen gaan!

* (gezien ik in aanmerking kom voor de kleine ondernemeningsregeling hoef ik geen btw te rekenen)