Aura-soma therapie

De grondlegster van deze therapie is de engelse apothekeresse genaamd Vicky Wall. Zij was 79 jaar en blind toen zij haar eerste energetische flesjes geboren liet worden. Haar flesjes bestaan uit een mengsel van olie op water, gevuld met 49 verschillende mineraal-, kristallen-, bloemen- en kruiden extracten, die er qua kleuren combinaties spectaculair uitzien. Elke kleur heeft een bepaalde frequentie en refereert naar de kleuren van onze chakra’s die ieder een bepaald thema duiden. Zo heeft elk flesje, die allemaal verschillende kleurencombinaties hebben ook een verschillend “verhaal”.

“You are the colours  that you choose”

Ja, dit wil ik!

Ik neem je mee via een mooie meditatie, naar je “gouden plek”, ook wel je zielenplek genoemd, van waar uit je het vermogen hebt om niet met je hersens maar geheel intuïtief een keuze te maken. Je mag vervolgens kiezen uit 118 verschillende energetische flesjes.

We kiezen minimaal 2 flesjes, één representeert je ‘zielen energie’ en de volgende je ‘harten energie’. Dit zijn gewoon flesjes die jij het allermooiste vind, waarvan de kleuren jou enorm aantrekken.

Het zielenflesje geeft aan wat je diepste drijfveren , passies en overtuigingen zijn, en het hartenflesje vertelt iets over ‘je rugzakje’ in dit leven, wat je uitdagingen zijn, en in welke gebieden je groei potentie’s liggen.

In het algemeen geeft deze keuze aan hoe jouw energie veld er op dat moment uitziet, wat er speelt, en helpt je inzicht te geven wat er op dat moment bepalend is in je gemoedstoestand.

Een aura soma sessie duurt anderhalf tot twee uur.

Aura-soma therapie