Marokko

Ben je benieuwd hoe onze Wilderniss trails eruit zien? Lees hieronder de trail naar Marokko. Bekijk de agenda voor aankomende trails.

Nov – 2017

We nodigen je graag uit voor een week ‘souliday’ in de woestijn van Marokko. Schud de drukte, stress, emailtjes en verplichtingen van alledag van je af.
Even helemaal niets. Alleen jezelf, je dromedaris, de woestijn en 7 andere vrouwen die hun stilte komen opzoeken. Vanuit deze stilte gaan we terug naar onze bron.

De woestijnvaders en woestijnmoeders uit de 4e en 5e eeuw leefden in stilte in de woestijn en ontwikkelden een diep inzicht in de ontwikkelingsgang van de ziel. Daarbij werden drie stadia onderscheiden: de zuivering, de verlichting en uiteindelijk de vereniging. Deze inzichten zijn tijdloos en daarom de pijlers van onze reis.

Zuivering: Waar sta je nu, wat neem je allemaal mee op je levensreis? Past je bagage nog bij je?
Of is het tijd om afscheid te nemen van bepaalde gedachten, gedragingen of patronen?
Verlichting: De stilte en de natuur van de woestijn zijn de bronnen om deze reis te kunnen maken, ook vanuit onze ziel. Je hoeft alleen maar los te laten.

Vereniging: In de ruimte van de woestijn zal je ervaren wat jouw essentie is. In de weldaad van de oase ontdek je wat jou voedt. Met deze inzichten als bron neem je nieuwe stappen die je integreert in je dagelijks leven.