Aura | Chakra readings

Henriëtte Lurvink-van Ogtrop

Door een reading worden onbewuste belevenissen naar een bewust niveau gebracht. Bij een aura reading wordt er gekeken naar het energetisch veld rond je lichaam. Het energetisch veld heeft allerlei verschillende frequenties. Een geoefend oog kan de verschillende frequenties herkennen door het zien van verschillende kleuren en/of symbolen. Aan de hand van deze frequenties en kleuren/symbolen kan geïnterpreteerd worden of gebieden rond het lichaam stromend zijn of vastzitten/geblokkeerd zijn, en welke thema’s er zich op dat moment afspelen. Het horen over deze thema’s is voor velen mensen een feest van herkenning, dat iets wat onbewust al een tijdje speelt, herkent en benoemt wordt. Alsof het er dan pas echt mag zijn. En als het dan opeens zo duidelijk wordt, is het ook vaak tijd acties te nemen, of er minstens zelf mee aan de slag te gaan.

Voel je aura

De meeste mensen hebben het aura lezen verleerd. Onze voor voor ouders (en aboriginals nog steeds) deden niet anders, aangezien het een subtiele “extra communicatieve vaardigheid” is. Het voelen/bekijken van aura’s geeft zonder iets te zeggen veel extra informatie. Een aura veld is iets heel privées, waar je niet zomaar induikt. Het is respectvol om altijd eerst te vragen of je iemands aura mag lezen. Dus dat is dan ook pas het startpunt van mijn readings: de toezegging om contact te mogen leggen.

Vanuit het auraveld, wordt de energie verdeeld over de verschillende chakra’s. (7 hoofd chakra’s verdeelt tussen kruin en staartbeen).
Elk chakra heeft een bepaalde grondkleur en is gekoppeld aan een (levens)thema. Door te kijken naar de sterkte en grootte van de kleuren van de chakra’s, en door te kijken of het er stroomt of meer geblokkeerd is, kunnen weer interpretaties gedaan worden hoe bepaalde thema’s beleeft worden. Door dit wederom naar een bewust niveau te brengen, helpt het mensen inzicht te krijgen in hun levenssituatie.

Ja, dit wil ik!
Aura | Chakra readings

Sommige clienten komen jaarlijks terug, en noemen het hun APK, om te kijken hoe hun energieveld erbij staat. Tijdens de reading leg ik je op mijn “massage stoel”, en ga ik voor je zitten met mijn ogen dicht, ik vraag om je toestemming, ik tune op je in, en vervolgens laat je mijn reading als een heerlijke douche over je heen komen, vol informatie ‘wat er zich in je energie veld afspeelt’!

Een aura-chakra reading duurt anderhalf tot 2 uur.